Mevlana Değişim Programı 2013-2014 Öğretim Elemanı Başvuruları 30 Mayıs tarihine kadar alınabilmektedir! Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini gerçekleştirmeyi amaçlayan bir program olan “Mevlana Değişim Programı” uygulamaya girmiştir.

Üniversitemizin şuana kadar Mevlana Değişim Programı kapsamında Protokol imzaladığı üniversitelerin ve bölümlerin listesi aşağıdaki gibidir;

Mevlana Değişim Programı Anlaşma ve Bölüm Kontenjan Tablosu  lütfen tıklayınız!

2013–2014 Akademik Yılı  Mevlana Değişim Programı Öğretim Elemanı Başvuruları;

Programdan yararlanmak isteyen öğretim elemanlarının 30 Mayıs 2013 tarihine kadar aşağıda yer alan başvuru formunu  Uluslararası Ofise teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğretim Elemanı Başvuru Formu lütfen tıklayınız!